New videoclip From Hiphop Collective Donker oss

This is the new videoclip from “Donker Oss – Oss is Donker”.
Donker Oss is a Duth hiphop collective from the Netherlands.

This is the dutch pressrelease:
Hiphopformatie Donker Oss brengt videooclip ‘Donker Ons’uit en draagt twee nummers bij aan ‘Laot ze mar komme’, een album met liederen over Oss.

De Osse groep Donker Oss bestaat uit producer/beatcreator/MC Baas Kaas, DJ/beatcreator, Kilo Kretek, MC’s Fritsie Bone en Schw@rzkOpf, Zanger/MC Sho Stylin en Bassist Wauzzer. Bijgestaan door een schare bevriende rappers, muzikanten, vormgevers en meer creatief gespuis uit Oss maakt deze uit de kluiten gewassen bende sinds begin 2010 korte metten met de nachtrust. De videoclip bij Donker Ons, het openingsnummer van de op 28 mei uitgegeven zelfgetitelde EP van Donker Oss, is van de hand van oud Ossenaar Rick Peters (www.vcrmedia.nl). Eerder produceerde hij al een clip voor Royal with Cheese (Baas Kaas) samen met Neo, waarna hij producties heeft gedraaid voor o.a. Billy en RMB.

Onlangs heeft de groep tevens twee door het donkere verleden van Oss geïnspireerde nummers opgenomen die zullen verschijnen op de CD ‘Laot ze mar komme!’. Op dit album zijn de originele moordliederen, die in de jaren 1920 en 1930 zijn gemaakt naar aanleiding van moorden door de Osse Bende, te beluisteren. Daarnaast zijn er nieuwe en oude, vrolijke doch ruige, liederen uit Oss opgenomen. Het album is leverbaar vanaf 23 september en nu al te bestellen bij uitgeverij Veerhuis (www.uitgeverijveerhuis.nl).

Donker Oss treedt vrijdag 23 september op in de Hall of Fame in Tilburg op het hiphopfeest ‘Beest’ en staat zaterdag 29 oktober in de 013 op het ‘Definitie van Hiphop’ festival.

Meer informatie: www.ossisdonker.nl
Contact: donkeross@gmail.com

Originaly Post by MC:Blog.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: